Onze Visie

Is om uitzonderlijke zorg te bieden en onze patiënten te helpen een pijnvrij en actief leven te leiden.
Onze hooggekwalificeerde team is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke behandeling en zorg om u te helpen een optimale gezondheid te bereiken.

Onze Filosofie

In ons chiropractisch centrum komt onze toewijding voor uw welzijn tot uiting in alles wat we doen.
Onze state-of-the-art faciliteiten en focus op een permanente educatie voor ons team onderscheiden ons als een leider op het gebied van chiropractie.

Wij streven ernaar een betrouwbare hulpbron te zijn voor mensen die op zoek zijn naar chiropractie.
Ons professioneel team  is gepassioneerd om u te helpen uw doelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

Onze Missie

In ons chiropractisch centrum zijn we toegewijd om onze patienten te ondersteunen op hun reis naar een optimale gezondheid en welzijn.

Hoge Kwaliteit

Ons team van hoogopgeleide zorgprofessionals gebruikt een persoonlijke op u afgestemde behandeling om het allerbeste resultaat te behalen.

Patiënteneducatie 

Met een focus op hands-on behandeling, patiënteneducatie en doelgerichte behandelingen, streven we ernaar om u een actieve deelnemer te maken in uw herstelproces.

Professionele Service

Chiropractie Enschede is gebouwd op meer dan 50 jaar ervaring, en is toegewijd aan het leveren van eersteklas zorg en professionele service aan onze patiënten.

Chiropractie Enschede Balie

Ons Team

Team Chiropractie Enschede George Stampoulis klein
G.K Stampoulis D.C
Chiropractor

George past een ‘whole person approach’ toe in zijn behandelingen, waarbij hij niet alleen kijkt naar de symptomen die iemand op dat moment heeft, maar ook naar de dieperliggende oorzaken van...

Lees meer
Kamil Dragland
Praktijkmanager

Met passie doe ik baliewerk, regel ik planningen en coördineer ik achter de schermen. Alles draait om één ding: het zorgen dat onze patiënten zich op hun gemak voelen en de beste zorg krijgen...

Lees meer

Chiropractie Enschede

Als jij een Chiropractor bent en je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, bekijk dan alle carrièremogelijkheden voor Chiropractie bij ons.

We zijn op zoek naar kandidaten die klaar zijn om hun expertise in ons team te brengen en ernaar streven om de allerbeste service aan onze patienten te bieden.

×